Diensten

Herstellingen

Voor alle herstellingen, goud of zilver, bent u bij Juwelier Monyxs aan het juiste adres. Zelfs voor herstellingen van juwelen en horloges die niet bij ons werden aangekocht, kunt u steeds bij ons terecht.

Als gediplomeerd juwelier en horlogemaker worden deze herstellingswerken altijd met de grootste zorg uitgevoerd in ons modern uitgerust atelier, zichtbaar in de winkel.

Onderhoud

Het wordt aangeraden om uw juwelen bij frequent gebruik een jaarlijkse check-up te laten uitvoeren. Daarbij wordt de zetting en de sluiting gecontroleerd, het juweel grondig gereinigd en meestal opnieuw gepolierd. Zo beleeft u aan uw juweel nog meer en langer plezier!

Oorgaatjes prikken

Wij zijn een erkend verdeler van ‘STUDEX’ en maken gaatjes met de laatste nieuwe merktoestellen met een enorme keuze in oorbellen. Als getrainde specialist adviseren wij u en zorgen ervoor dat het zetten van de gaatjes veilig en aangenaam verloopt. U kunt bij ons terecht voor het standaard prikken van twee gaatjes, maar ook meer of slechts één gaatje prikken doen wij met plezier.

Leeftijd
Er bestaat geen minimumleeftijd voor het zetten van gaatjes bij kinderen. De beslissing om gaatjes te laten zetten wordt door de ouders of voogd van de kinderen genomen. Deze moeten echter bij deze minderjarige kinderen een schriftelijke akkoordverklaring tekenen. Bij kinderen beneden de 16 jaar moeten ze zelf ook aanwezig zijn. Pas vanaf 16 jaar is het toegestaan oorgaatjes te laten zetten zonder toestemming van de ouders.

STUDEX System75
Doordat wij gebruikmaken van het merkproduct STUDEX System75, is het zetten van gaatjes een kwestie van seconden. U merkt nauwelijks dat de nieuwe oorbel in uw oor geplaatst zit. Om die reden is dit systeem ook zo bijzonder goed geschikt voor kinderen.

U hoeft voor het zetten van oorgaatjes geen afspraak te maken.

HEEFT U NOG VRAGEN OF WILT U VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE LATEN OPMAKEN?

Contacteer ons gerust, we helpen u graag verder.